EEN GROOTS GEBEUREN!

De geboorte van uw baby is een spannende maar ook leuke gebeurtenis in uw leven. Dit wil je graag delen met uw familie met een geboortekaartje. Daarvoor hebben wij een groot aantal modelboeken met een schitterende collectie geboortekaartjes beschikbaar. Wij adviseren u om ca. 10 tot 12 weken voor de vermoedelijke geboortedatum de modelboeken geheel vrijblijvend eens op te halen, zodat u op uw gemak thuis een keuze kunt maken.

SAMEN DE LIEFDE VIEREN!

Na de verloving beginnen de voorbereidingen voor jullie dag. Samen met familie en vrienden willen jullie de liefde vieren! Voor het uitnodigingen van jullie gasten kun je bij ons terecht voor uw trouwkaarten. Daarvoor hebben wij een groot aantal modelboeken met een schitterende collectie trouwkaarten beschikbaar.

COLLECTIE KAARTJES

De modelboeken die we hebben zijn niet alleen voor geboortekaartjes en trouwkaarten. We hebben ook kaarten voor een jubileum of een normale uitnodiging. Vanaf november zijn ook de kerstkaarten weer beschikbaar.

Hieronder vind u diverse links naar websites van de verschillende merken die wij kunnen leveren, mocht u hier een kaartje vinden kunt u het nummer van het kaartje en de leverancier opschrijven, met deze gegevens kunnen wij het kaartje in de modelboeken terugvinden en bestellen zodat we de levering kunnen doen.

 Onze leveranciers
Familycards 
Belarto
Buromac

 UW DROOMKAARTJE NIET GEVONDEN?

Ook met uw eigen ideeën kunt u bij ons terecht. We denken mee in een ontwerp en weten het dan ook op een snelle manier te realiseren. De kaartjes kunnen worden afgedrukt op verschillende papiersoorten, maar ook bijvoorbeeld met een foliedruk, laminaat of in een contour gesneden vorm. Heeft u een idee en wilt u weten wat daarvoor de kosten zouden zijn en of we hierin iets voor u kunnen betekenen? Loop dan gerust eens binnen of neem contact met ons op via mail of telefoon.

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag aan offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.