Drukwerk

Graag adviseren wij je in de mogelijkheden van jouw drukwerk. Van het drukken van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes tot flyers, folders en brochures. We adviseren graag en nemen de tijd voor elke klant.

Voor grote oplages is drukwerk vaak de beste en goedkoopste oplossing. We kunnen drukwerk leveren in zowel PMS, Full Color en fluoriserende kleuren.

Afwerkingen

Wil je aan je drukwerk nog iets speciaals toevoegen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan foliedruk of spotlak is dit ook zeker mogelijk. Foliedruk is een klein laagje folie in bijvoorbeeld de kleuren goud, zilver, koper of roségoud. Dit kun je op bepaalde delen van je ontwerp laten aanbrengen, hierdoor krijg je een luxe uitstraling en laat je er dingen echt uitspringen. Perfect om de geboortekaartjes of trouwkaarten helemaal af te maken! Spotlak is een transparante opdikkende laag die je op bepaalde delen van je ontwerp kunt aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan je logo, zodat deze er extra uit springt. 

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.