BOUWTEKENINGEN AFDRUKKEN

Niets is zo handig als een bouwtekening bij de bouw/inrichting van uw woning. Wij kunnen deze bouwtekeningen voor u op schaal afdrukken zodat het intekenen of nameten makkelijk gedaan kan worden. De afdrukken kunnen zowel in kleur als in zwart wit gemaakt worden. We gebruiken hiervoor ons standaard papier (80 grams) op rol waardoor we tot een groot formaat kunnen printen. De rolbreedte is standaard 84 cm, de lengte kan variëren waardoor we tot een lang formaat door kunnen printen. We kunnen de bouwtekening voor u oprollen maar het makkelijkste en meest voorkomende is dat we de tekening vouwen. Door deze door onze vouwmachine te laten lopen wordt hij mooi en opgevouwen tot een A4 formaat. Hierdoor is de bouwtekening makkelijk hanteerbaar, gemakkelijk mee te nemen in uw tas en gemakkelijk op te bergen in bijvoorbeeld een showtas of map.  

De standaard formaten voor bouwtekeningen zijn:
• A2 (420x594mm)
• A1 (594x841mm)
• A0 (841x1189mm)

De prijzen worden opgebouwd uit 3 varianten; volledig zwart wit, 40% kleur (alleen lijnen die in kleur staan), 100% kleur (volvlakken in kleur)
Om de prijzen te weten voor de afdrukken kunt u ons het beste even een mail toezenden met de bestanden.

BOUWTEKENINGEN DIGITALISEREN

Heeft u alleen een papieren versie van uw bouwtekening en wilt u deze graag digitaal ontvangen. Wij kunnen deze voor u in een hoge kwaliteit inscannen. Deze kunnen wij opslaan als een JPG, PNG of als PDF. Standaard wordt de scan via email naar u toegezonden, wilt u dit liever ontvangen op een USB-stick, neem deze dan mee. Eventueel hebben wij ook USB-sticks te koop in onze winkel. 

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.