Wij voorzien zowel voor de zakelijke als de particulieren klanten van print- en kopieerwerk en kijken daarbij altijd mee naar de voordeligste oplossing. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten printwerk, we kunnen uw documenten / bouwtekeningen ook digitaliseren. We adviseren graag en nemen de tijd voor elke klant.

KOPIËREN / PRINTEN

Wanneer u een kleine oplage wilt kopiëren is printwerk vaak de beste oplossing. Door het gebruik van onze hoogwaardige printers is de kwaliteit van onze kopieën haast niet te onderscheiden van drukwerk. Wij kunnen zowel de afdrukken in kleur als in zwart wit maken, al onze afdrukken zijn haarscherp en prachtig van kleur. Met onze “snelle” service kunnen we u binnen een handomdraai helpen aan wat voor u een tijdrovende klus is.

Onze kopieën worden gemaakt op hoge kwaliteit printpapier. Voor de kleurenafdrukken gebruiken we standaard een gewicht van 100 grams papier, voor de zwart wit afdrukken is dit een 80 grams papier. Mocht u andere wensen hebben in een papiersoort, bijvoorbeeld hoogglans of een dikker grams gewicht willen we u hier graag in adviseren. We hebben veel diverse papiersoorten voorradig en kunnen het daardoor ook eerst laten zien/voelen. Tevens hebben wij diverse manieren van inbinden. De meest voorkomende manier is een wire-o binding, verder kunnen wij ook nog brocheren en een plastic ring of uni-bind aanbrengen. Zo krijgt bijvoorbeeld uw scriptie een strakke uitstraling.

MAIL ONS!

Wanneer u bestanden digitaal heeft is het voor ons het makkelijkste als deze vast via de mail toegezonden kunnen worden. Wij kunnen er dan voor zorgen dat de kopieën al gereed ligt als u deze komt ophalen. Zo voorkomen we dat u moet wachten of het op een later tijdstip op moet komen halen. Mocht het bestand te groot zijn voor een normale mail kan het ook altijd via WeTransfer toegezonden worden. Lukt dat niet, hebben we altijd de mogelijkheid om van de USB-stick af te printen. Het liefst ontvangen wij PDF bestanden om eventuele verspringingen bij het openen te voorkomen. De bestanden kunnen gemaild worden naar info@black-colors.nl. Mocht u er niet uitkomen kunt u ons ook altijd even bellen. Als de afdrukken klaar zijn zullen we dit ook altijd via de mail even laten weten.

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.