Wij kunnen onze klanten voorzien van grootformaat prints met de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor zowel binnen als buiten gebruik. Denk hierbij aan posters, stickers en banners.

POSTERS

Onze posters worden standaard geprint op 140 grams satijnglans papier. Mocht u andere wensen hebben in een papiersoort, bijvoorbeeld hoogglans of een dikker grams gewicht willen we u hier graag in adviseren. De meest gebruikte formaten voor posters zijn A0 (841x1189mm), A1 (594x841mm) en A2 (420x594mm) maar ook een eigen gekozen formaat kunnen we voor je realiseren.

Heb je een poster nodig die geschikt is voor buiten gebruik dan kunnen we kunststofmateriaal gebruiken. Dit materiaal is waterbestendig en daardoor kun je deze langer gebruiken.

Heb je de poster nodig bij een presentatie? Dan is er een mogelijkheid om hem op foambord te laten plakken. De foamborden die wij gebruiken zijn 1 cm dik.

Stickers

De vraag naar het printen van stickers is groot, hierdoor kunnen we veel opties aanbieden. Denk hierbij aan sticker op vel of stickers op rol, maar ook aan stickers van een groot formaat. Qua materiaal zijn er diverse keuzes je hebt glanzend vinyl, mat vinyl of transparante vinyl.

Het is ook mogelijk om je sticker te laten snijden in een aparte vorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rond of de vorm van je logo.

Twijfel je over wat voor stickermateriaal je nodig hebt? Wij denken met je mee en adviseren je wat het beste materiaal is voor de toepassing van sticker.

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.