Kopiëren

Wanneer u een kleinere oplage wenst, is kopiëren vaak een perfecte oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur is de kwaliteit van ons kopieerwerk haast niet te onderscheiden van drukwerk. Nog steeds denken veel mensen dat kopiëren resulteert in aan een zwart-witte afdruk met dicht gelopen letters en vlakken. Dit is al lang niet meer het geval. Onze kopieën zijn haarscherp, zowel in zwart-wit als in kleur. Met onze ‘snelle’ zwart-wit kopieën kunnen wij u binnen een handomdraai afhelpen van wat voor u een tijdrovende klus is. Wilt u uw document een professioneler aanzien geven? Dan kunt u met kleur-kopieën gecombineerd met een mooie inbindvorm een geweldig resultaat behalen.

Digitale weg

Wanneer u uw te drukken, te printen of te kopiëren documenten digitaal aanlevert, kunnen wij hiermee de beste resultaten behalen. Er is tegenwoordig haast geen andere weg te bedenken dan de digitale weg.

Ook het printen op t-shirts, stickers, cd’s etc. behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij perfecte kwaliteit leveren wanneer u een goed digitaal bestand aanlevert.

Nieuwsgierig naar welke voorwerpen en materialen geschikt zijn om op te printen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@black-colors.nl

Onze webshops

Snel printen met hoogwaardige kwaliteit

Tegenwoordig wordt er steeds meer geprint waar vroeger drukken de enige oplossing leek. Onze printservice is perfect uitgerust om de dagelijkse stroom van te printen flyers, boekjes en posters aan te kunnen. Naast onze gedreven medewerkers zijn het onze moderne printers waarvoor geen hoeveelheid of afmeting te gek is. De software die gebruikt wordt om de digitale bestanden te verwerken houden wij constant up-to-date om de beste resultaten te kunnen boeken.

Kleur of zwart-wit, wij printen alles

Hoewel brochures, folders en flyers in zwart-wit een bepaalde charme hebben, komen ze in kleur vaak professioneler over. Bovendien zijn er met de juiste toepassing van kleur veel meer mogelijkheden om het drukwerk de uitstraling te geven die u wenst. De afweging die u maakt tussen kleur en zwart-wit is daarom niet enkel afhankelijk van de kosten. Wij kunnen u hierin adviseren en u de voor- en nadelen laten zien van printen, drukken, kopiëren zowel in kleur als in zwart wit, rekening houdend met uw budget. En vergeet niet, full colour digitaal drukwerk is echt niet meer zo prijzig als u misschien verwacht.