POSTERS

Wanneer u een kleinere oplage wenst, is kopiëren vaak een perfecte oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur is de kwaliteit van ons kopieerwerk haast niet te onderscheiden van drukwerk. Nog steeds denken veel mensen dat kopiëren resulteert in aan een zwart-witte afdruk met dicht gelopen letters en vlakken. Dit is al lang niet meer het geval. Onze kopieën zijn haarscherp, zowel in zwart-wit als in kleur. Met onze ‘snelle’ zwart-wit kopieën kunnen wij u binnen een handomdraai afhelpen van wat voor u een tijdrovende klus is. Wilt u uw document een professioneler aanzien geven? Dan kunt u met kleur-kopieën gecombineerd met een mooie inbindvorm een geweldig resultaat behalen.

Digitale weg

Wanneer u uw te drukken, te printen of te kopiëren documenten digitaal aanlevert, kunnen wij hiermee de beste resultaten behalen. Er is tegenwoordig haast geen andere weg te bedenken dan de digitale weg.

Ook het printen op t-shirts, stickers, cd’s etc. behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij perfecte kwaliteit leveren wanneer u een goed digitaal bestand aanlevert.

Nieuwsgierig naar welke voorwerpen en materialen geschikt zijn om op te printen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@black-colors.nl

Onze webshops

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We hebben een ruime keuze uit verschillende materialen en papiersoorten. Staan u graag te woord en adviseren waar nodig. 

PRIJZEN

Nieuwsgierig geworden en kunnen we een prijsberekening voor u maken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@black-colors.nl of bel met 0492-527250. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze winkel. 

Onze openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur.