Een belangrijke schakel

De aankondiging van "hebben het voornemen in het huwelijk te treden" tot "wij gaan trouwen" is een vele vormen mogelijk. Zo ook de daarvoor te gebruiken kaarten. Van eenvoudige witte kaarten, tot en met prachtige, van een romantische of moderne afbeelding voorziene kaarten. Maar ook de stijlvolle oud-hollandse brieven behoren nog steeds tot onze zeer uitgebreide collectie huwelijkskaarten.

Hieronder staan links naar website van de verschillende merken die leveren, mocht u hier een kaartje naar uw zin vinden kunt u het nummer van het kaartje en het merk opschrijven, met deze gegevens kunnen wij het kaartje in de modelboeken terugvinden.

Het lettertype, de tekst en de drukkleur worden in overleg met u, aangepast aan de kaart. Uw eigen ontwerp wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Speciaal daarvoor beschikken wij over een grote sortering blanco kaarten in vele kleuren en afmetingen. Een trouwkaart uitzoeken doe je op je gemak thuis.


We hebben meer dan 1000 kaarten beschikbaar en bekijkbaar

Kom gezellig langs en bekijk onze grote collectie aan kaarten voor elke gelegenheid. Hieronder staan de leveranciers waarvan wij kaarten leveren en waarvan we modelboeken in onze winkel hebben liggen.


Geboortekaarten

Anne Geddes
Beebie & Co
Disney
Baby World
giraffe
Bambino
Lucky Day Cards
Mercard
Hil Claesen
Kunst Adelt
Art Graphics
Baby Toons
Kennemer
Dick Bruna
Unicef
Knoelie
Klijntje
Knopje
Cool Baby Cards
Art Unlimited

Jip & Janneke
Baby-Post
Ikkies
Huwelijkskaarten

Mercard
Collection Exclusief
Kennemer
Printhouse
Art Graphics Europe

Creatief

Buromac creatief
Intercard
het grote ideeën boek

Jubileumkaarten


Mercard
Kennemer
Printhouse

Blanco

Palm papier
Mercard
Kennemer
Family Cards


Een grootse gebeuren

De geboorte van uw baby. Ook daarvoor hebben wij een groot aantal modelboeken met een schitterende collectie kaartjes beschikbaar. Wij adviseren u om ca. 10 tot 12 weken voor de vermoedelijke geboortedatum de modelboeken geheel vrijblijvend eens op te halen, zodat u op uw gemak thuis een keuze kunt maken. Behalve in de boeken zelf kunt u ook inspiratie voor teksten/gedichten vinden op de website:

www.gedachten-gedichten.nl

Hiernaast staan links naar websites van de verschillende merken die leveren, mocht u hier een kaartje naar uw zin vinden kunt u het nummer van het kaartje en het merk opschrijven, met deze gegevens kunnen wij het kaartje in de modelboeken terugvinden.

Uw droomkaartje niet gevonden? Ook met uw eigen ideeën kunnen wij wel uit de voeten! Uw eigen ontwerp wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Speciaal daarvoor beschikken wij over een grote sortering blanco kaarten in vele kleuren en afmetingen.


U kunt uw kaarten ook online uitzoeken!

Heeft u dat ene speciale kaartje gezien maar kan het niet bestellen? Schrijf het typenummer op en kom bij ons langs! Wij bieden keuze uit meer dan 1000 kaarten en kunnen elke andere kaart bestellen en bedrukken naar uw wensen.

Amco Cards
Art Grafics europe
Carto Take
Family Cards
Fine Impressions
Intercard
Mercard
Kennemer
Printhouse
Avant Carte
Intercard
Babypost
Diginio
Alacarte
buromac
Kunstadelt
Special Collection

U bestelt uw kaarten natuurlijk het
makkelijkst bij Black & Colors