Stickers

Stickers drukken of printen wij in vrijwel alle denkbare uitvoeringen en variaties. We willen niet opscheppen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Stickers zijn al decennia een geliefd promotiemiddel.Ze hebben namelijk een lange levensduur, vallen op en je kunt er alle kanten mee op qua vorm, kleur en grootte. Of u nu stickers wenst om op een verpakking te plakken, op een bedrijfswagen of aan de buitenkant van uw ramen. Wij zorgen voor een sticker die beklijft.

 

Stickers ontwerpen

Naast stickers drukken kunnen we u ook helpen met het ontwerpen. We hebben onze eigen DTP afdeling die u kan helpen met een uniek ontwerp. Hulp nodig met het ontwerp van uw sticker? We bieden voor elk vraagstuk een mooie oplossing. Rond, vierkant of vrije vorm? Transparant, full colour of met barcode? Weersbestendig of niet? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. Voor iedere situatie een sticker die p(l)akt!.

 

Stickers drukken voor binnen en buiten

Stickers zijn er in allerlei soorten en maten. Het materiaal hangt eigenlijk af van de vraag of u de stickers die u wilt printen voor
binnen of buiten bedoeld zijn. Het spreekt voor zich dat buitenstickers van hogere kwaliteit moeten zijn. De sticker moet namelijk
onder alle weersomstandigheden goed blijven zitten. Dit betekent dat onze outdoor stickers watervast zijn en niet verkleuren in de zon.
Heeft u vragen? Blijf er niet mee zitten en neem contact op met Black & Colors.