Kopiëren

Wanneer u een kleinere oplage wenst, is kopiëren vaak een perfecte oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur is de kwaliteit van ons kopieerwerk haast niet te onderscheiden van drukwerk. Nog steeds denken veel mensen dat kopiëren resulteert in aan een zwart-witte afdruk met dicht gelopen letters en vlakken. Dit is al lang niet meer het geval. Onze kopieën zijn haarscherp, zowel in zwart-wit als in kleur. Met onze ‘snelle’ zwart-wit kopieën kunnen wij u binnen een handomdraai afhelpen van wat voor u een tijdrovende klus is. Wilt u uw document een professioneler aanzien geven? Dan kunt u met kleur-kopieën gecombineerd met een mooie inbindvorm een geweldig resultaat behalen.
Digitale weg

Wanneer u uw te drukken, te printen of te kopiëren documenten digitaal aanlevert, kunnen wij hiermee de beste resultaten behalen. Er is tegenwoordig haast geen andere weg te bedenken dan de digitale weg.

Ook het printen op t-shirts, stickers, cd’s etc. behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij perfecte kwaliteit leveren wanneer u een goed digitaal bestand aanlevert.

Nieuwsgierig naar welke voorwerpen en materialen geschikt zijn om op te printen? Neem dan contact met ons op.