Familiedrukwerk

Deel je geluk!

Kom gezellig bij ons langs en bekijk onze grote collectie aan kaarten voor elke gelegenheid. Diverse modelboeken liggen 
in onze winkel klaar om bekeken te worden. Liever een boek mee naar huis om samen te kijken en te overleggen?
Geen probleem. We hebben een groot aanbod van diverse leveranciers, maar ook met uw eigen ontwerp kunt u bij ons terecht.

Neem ook eens een kijkje op de websites van onze leveranciers.
Belarto
– Familycards
– Buromac

Wat is familiedrukwerk?

Familiedrukwerk is eigenlijk een wat achterhaalde naam voor alle gedrukte en geprinte documenten die betrekking hebben op een
gebeurtenis in de privé sfeer. Als wede levensloop van mensen aanhouden, hebben we het over geboortekaartjes, trouwkaarten,
uitnodigingen voor borrels, feesten en partijen, rouwkaarten en bedankkaarten. In ons vak maken we onderscheid tussen drukwerk
en printen en bij familiedrukwerk is bijna altijd spraken van een printopdracht, aangezien de oplages niet groot genoeg zijn om het te laten drukken.

Geboortekaartjes

De geboorte van een kind is een blijde gebeurtenis, die je met iedereen wil delen. Vandaar het geboortekaartje. Waar tegenwoordig de meeste
gebeurtenissen online worden gedeeld, is het geboortekaartje nog steeds de manier om familie en vrienden te laten weten dat uw kind op de wereld is.
Waar de namen van kinderen in de loop der jaren aan trends onderhevig zijn, zijn ook de geboortekaartjes steeds weer anders. Uw kind is uniek
en dat mag het geboortekaartje ook zijn. Bij Black & Colors kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Van klassiek tot modern, van ingetogen tot frivool.
We verzorgen het graag voor u.

Trouwkaarten

Een huwelijk is een feestelijke gebeurtenis, maar wat een hoop geregel! Gelukkig kunt u heel wat werk neerleggen bij Black & Colors.
Op persoonlijke wijze helpen we u bij het kiezen van een mooie kaart en zorgen we ervoor dat de kaarten op tijd worden afgedrukt.
Vraagt u gerust naar alle mogelijkheden die we u hebben te bieden.

Uitnodigingen

Of het nu gaat om een examenfeestje of een familiereünie, een jubileum of een babyborrel; wij maken voor u de uitnodiging die erbij past.
We zorgen ervoor dat alle informatie erop staat. Niets is zo vervelend als een uitnodiging waarop de aanvangstijd of de locatie ontbreekt.
Wij denken met u mee, geven advies over het papier en de enveloppen.